Nejnovější recenze ze sekce Golfové wedge
- Cleveland je skvělá značka wedgí
Wedge jsem potřeboval pro zlepšení krátké hry
Zatím jsem na hřišti nevyzkoušel, ale těším se na to
- nádherný spin
- trošku těžší
ideální SW
- Super kvalita
Doporuceno
Potřeboval jsem tuto hůl k doplnění sady. Používám hole MacGregor od svých golfových začátků a jsem snimi spokojedn.
Jsem začátečník, netroufán si hodnotit.
rovné rány s potřebným spinem
- Super wedžka!
Prostě krásné zpracování, super pocit ze hry. Úderová plocha s hezky vybroušenýma drážkama přesně na limitu opravdu funguje a je vidět, jak se rotace míčku na greenu zvýšila. Doporučuji. Spin Milled je prostě klasa!
- Kvalitní zpracování, skvělý design
Kvalitní zpracování, skvělý design. To na co jsme od Mizuna zvyklí.
Dobrá cena,lze doporučit ostatním
- Lehká, dobře vypadá, výborná značka pro golf
Doporučuju pro hráče s HCP 36-18, hůl je vyvážená, vypadá skvěle
- Super wedžky. Měkký pocit, dobrý spin. Doporučili mi je v Golf pro všechny.cz a jsem spokojen.
- Někomu se nelíbí, že časem rezivějí, ale já to mám rád. :-)
Stylové wedžky.
- Nemá chybu, jednak výkonem i vzhledem.
V této cenové relaci bezchybný produkt.
- pro
dobré
chipper usnadńuje krátkou hru před greenem
- jsem začátečník, neumím moc chipovat, s touto holí je to jednodušší
- mám celou sadu holí Wilson, tedy zapadne do bagu
- doporučuji
Těžko hodnotit tuto wedge, když je venku stále metr sněhu. Věřím, že bude dobrá :-)
- Vše dle představ
good job
- už jenom pocitově když se vezme hůl do ruky je to nádhera, vyvážená, drážky jedna radost se podívat a jak se s ní nádherně hraje, to je luxus
hůl jsem měl možnost si vyzkoušet předem, takže jsem věděl do čeho jdu, proto jsem si je taky objednal 52° a 56°, pocitově je to úplně něco jiného než hole za pár stovek od neznámých či méně známých výrobců, hraje se s nimi fantasticky a pro krátkou hru si už nedovedu představit jít hrát bez nich, dokonce uvažuji ještě o koupi další 60° verze, protože to je nářez, v životě se mi nestalo, aby každá rána po dopadu vyvolala back spin, tady to jde prakticky bez snažení, nádhera, prakticky koupí těchto holí jsem konečně pořídil kvalitní hole pro krátkou hru a přihrávky jsou jedna báseň, nezbývá než doporučit
- Má zakázané vroubkování tzn. nesmí být použit na českých hřištích - turnaje, soutěže apod.
Kvalitní , ale nepoužitelná hůl. Maximálně možná na nějaké hraní při tréningu
- Za ty peníze OK
- Opravdu low end
Dostal jsem co jsem chtěl
- prostě nej wedge
naprostá spokojenost
Zobrazuji 61 - 80 ze 83 recenzí « Předchozí 1 2 3 [ 4 ] 5 Další »